// Estàs llegint...

General

Programa d’Integració Social i Igualtat d’Oportunitats. Projectes 2010-2011

La nostra intervenció està enmarcada al Pla de Rehabilitació Integral del Camp Redó i, malgrat  determinades actuacions aniran dirigides a la població general de tot el barri,  la prioritat pel 2010-2011 és la població resident als habitatges afectats pel pla de rehabilitació. Així durem endavant els següents projectes:

  • Ara el nostre barri es posa guapo: actuacions per millorar la neteja de la zona i sensibilització cap el mediambient.
  • Punt d’informació: Servei per donar informació clara i transparent sobre tot el procés del Pla de Rehabilitació Integral del Camp Redó.
  • Gent del Barri: Atenció, intervenció i suport a totes les persones i famílies dels habitatges de Corea que vulguin esser reallotjades.
  • Els més Grans: Detecció i suport a les persones grans, prioritàriament de Corea, en situació de risc social: aïllament, soledat, manca d’autonomia
  • Mon laboral a Corea: Projecte conjunt amb el Programa Econòmic- Laboral. Intervenció i suport amb les persones i famílies amb mancances per incorporar-se al mon laboral.
  • Els més Joves : Millora de les habilitats Socials i increment de l’oferta d’activitats. Continuïtat del treball amb la Comissió Infanto- Juvenil del barri.
  • Fent Comunitats : Foment de creació de comunitats de propietaris dels habitatges de Corea:suport, assessorament i acompanyament al llarg de tot el procés.
  • Mediació Veïnal: Suport en la resolució dels conflictes veïnals i promoció de la bona convivència al barri(prioritàriament a Corea).
  • Camp Redó Dinàmic: Organització d’activitats per promoure la bona convivència i la interculturalitat Impuls i suport en l’organització de festes representatives del barri i d’interès per la població.
  • Europa + aprop: Activitats permanents de comunicació i difusió del tots els projectes finançats pel “Fondo Europeo de Desarrollo Regional” .
  • Families del Camp Redó: Organització d’activitats pel foment de la igualtat d’oportunitats i l’us del temps.
  • Temps Escolar: Coordinació i col.laboració permanent amb les escoles del barri per a la promoció i l’increment de l’escolarització dels infants de 6 a 12 anys.
  • Ciutadania Activa: Foment de la participació ciutadana en totes les intervencions que es duguin a terme.

Informació relacionada:

  1. El Consorci Riba activa un pioner programa de mediació i convivència veïnal al barri de Camp Redó Ajudar a prevenir i resoldre les divergències entre veïnats...
  2. Avanç programa del nostre barri en festes. Desprès d’una serie de reunions de treball us podem anar...
  3. El Consorci RIBA organitza les Jornades “Rehabilitació de l’Habitatge Social” El propers 18 i 19 de novembre el Consorci RIBA...

Discusió

Sense comentaris per “Programa d’Integració Social i Igualtat d’Oportunitats. Projectes 2010-2011”

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Hemeroteca