- Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013 - http://www.urbancampredo.com -

Aprender a llegir i a esciure: formació bàsica a Infant Pagà

Posted By economiclaboral On 21 abril 2010 @ 13:44 In asides,Educació,participa | No Comments

L’oficina d’Infant Pagà s’està convertint en un nou referent del servei d’orientació laboral del Consorci RIBA. Allà s’estan realitzant les entrevistes per aquelles persones que viuen als habitatges i també formació bàsica amb la intenció de reforçar aspectes molt bàsics en la societat d’avui.

Abecedari [1]

Un taller per aprendre a llegir i escriure i un altre de conversa en castellà donen recursos per afrontar millor els reptes del mercat de treball en una societat que cada dia dóna més importància a la informació.

A les primeres sessions del taller de lectura i escriptura han assistit tres persones, amb punts de partida diferents. La proposta metodològica que se’ls fa és treballar sobre els seus punts dèbils  a partir de situacions i documents reals i, de moment, la resposta és molt positiva.

Cartes de presentació, currículum, factures, contractes, llista de la compra, descripcions, totes aquestes són situacions reals a partir de les que s’articulen les diferents sessions.

Si coneixes alguna persona que, a més de residir a la zona Urbana, llegeixi amb dificultat o necessiti esciure millor, facilita-li l’horari dels tallers: dilluns i dimecres, entre les 11 i les 13h al carrer d’Infant Pagà, núm. 25 A baixos.

També pots inscriure’t o inscriure una altra persona via aquest formulari (clic per accedir) [2].


Article printed from Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013: http://www.urbancampredo.com

URL to article: http://www.urbancampredo.com/?p=1488

URLs in this post:

[1] Image: http://www.urbancampredo.com/?attachment_id=1490

[2] També pots inscriure’t o inscriure una altra persona via aquest formulari (clic per accedir): http://spreadsheets.google.com/a/districtedigital.es/viewform?hl=ca&formkey=dHlDdjBqYU1IMC04ZHAyUUpCeWJLQUE6MA

Copyright © 2009 Iniciativa Urbana Camp Redó. All rights reserved.