// Estàs llegint...

General

“Dia Europeu de la Solidaritat i Cooperació entre Generacions”

El passat 29 d’abril varem celebrar el “Dia Europeu de la Solidaritat i Cooperació entre generacions”. Al llarg d’aquest dia es realitzaren diverses activitats envers dels valors socials i les relacions entre les diferents generacions i cultures del barri.

Activitat C.C ManjonDia Europeu de la  Solidaritat i Cooperació entre Generacions 019

A primera hora del dia, es creà un espai de relació i participació dins una aula del col•legi Manjón entre els/les alumnes de 3er i 4r de primària i un grup de veïns/es del barri de Camp Redó, amb un total de 57 participants. Dins aquest espai, tant els nins/es com els adults, vàren compartir els seus valors socials: solidaritat, amistat, amor, etc, amb exemples de la seva vida quotidiana.

A continuació, ens varem traslladar a la “Asociación de Personas Mayores” per projectar un pel•lícula relacionada amb convivència entre generacions, “El Abuelo”, que va dur a dinamitzar unes exposicions damunt els valors d’abans i d’avui, entre els participants a la sessió i els/les professionals de la trobada. Abans d’acabar aquest matí repartirem i llegirem un poema de Gabriel García Marquez “Se despide un genio” i finalitzarem amb un petit refrigeri. Hi varen assistir a aquest encontre un total de 17 persones.

Dia Europeu de la  Solidaritat i Cooperació entre Generacions 042

Activitat a "Asociación de Personas Mayores del Camp Redó"

A partir de les 16’00 hores, al parc de Ca’n Simonet, va començar la festa gran d’aquesta jornada. Amb diversos tallers per a tothom fomentarem la relació intergeneracional entre veïns i veïnes del barri. Posteriorment, un grup de nins/es de l’ “Asociació de Veïns i Veïnes del Camp Redó(Projecte Es Ferreret)” ens cantaren i ballaren unes cançons infantils, el grup de nines de flamenc ens presentaren els seus balls i, per finalitzar, un grup d’adults/es de l’“Asociació de Gent Gran” vàren fer una demostració de sevillanes. S’ha de dir que va ser l’activitat amb major nombre de participants de totes les edats i cultures.

Activitat Parc Ca'n Simonet

Activitat al Parc de Ca'n Simonet

Vos volem agrair la vostra participació a aquest dia i esperem veure’ns en properes activitats!!!!!!!!!

Sin título-1
Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Informació relacionada:

  1. Dia Europeu de la Solidaritat i Cooperació entre Generacions El 29 d’abril es celebra per segona vegada, el Dia...
  2. La jornada de “Solidaritat i Cooperació Intergeneracional” a la ràdio Avui a les 12 hores veïns del Camp Redó participaran...
  3. Dades de participació a les activitats d’embelliment del barri. Com ja sabeu s’inicià el pla d’intervenció de neteja a dues...
  4. Torna l’acadèmia Després del gran èxit i gran participació del grup...
  5. Flamenc, ole, ole i ole. Partint d’un treball comunitari i fet pels carrers dels habitatges...

Discusió

Sense comentaris per ““Dia Europeu de la Solidaritat i Cooperació entre Generacions””

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

juliol 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hemeroteca