- Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013 - http://www.urbancampredo.com -

Conèixer les empreses del Camp Redó

Posted By economiclaboral On 30 juny 2009 @ 8:50 In General | No Comments

primera trobada amb els empresaris de la zona nord [1]

Ahir horabaixa vàrem iniciar les trobades amb els empresaris del Camp Redó. A la primera havíem convidat bars, restaurants i comerços de la zona nord. La participació va ser tímida però la trobada fou interessant per les dues parts. Les empreses que hi assistiren estan ben consolidades en el barri i mostren un especial interès en temes de seguretat i de salubritat urbana.

Impulsam aquestes trobades amb l’afany d’enfortir el teixit econòmic existent al Camp Redó, i de generar noves activitats per crear llocs de feina que beneficiïn preferiblement la ciutadania de la zona, ens volem apropar a totes les empreses per donar-nos a conèixer i recollir les seves necessitats i els seus suggeriments; és per això que hem organitzat una sèrie de reunions aquest mes de juny i juliol, a partir de dia 29 de juny fins dia 14 de juliol, de 16.00 h a 18.00 h de dilluns a dijous, amb la premissa d’agrupar-les no per sector econòmic sinó per proximitat entre elles.

primera trobada amb els empresaris de la zona nord [2]

Sabem que, en el context de crisi que vivim, les empreses han de respondre ajustant els marges comercials i augmentant la inversió en promoció comercial i en innovació. A més de respondre individualment, també convé fer-ho conjuntament, per la qual cosa aquestes reunions poden resultar molt interessants i productives a un termini mitjà; és la primera passa cap a un sector empresarial i comercial cohesionat i participatiu capaç d’afrontar els reptes de futur.

Document de presentació a les empreses [3] [pdf, 453kb]


Article printed from Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013: http://www.urbancampredo.com

URL to article: http://www.urbancampredo.com/?p=233

URLs in this post:

[1] Image: http://urbancampredo.com/wp-content/uploads/2009/06/img_4107.jpg

[2] Image: http://urbancampredo.com/wp-content/uploads/2009/06/img_4105.jpg

[3] Document de presentació a les empreses: http://urbancampredo.com/wp-content/uploads/2009/06/Document-de-presentació-a-les-empreses.pdf

Copyright © 2009 Iniciativa Urbana Camp Redó. All rights reserved.