- Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013 - http://www.urbancampredo.com -

El Consorici Riba firma un conveni amb la CAM

Posted By economiclaboral On 16 agost 2010 @ 9:05 In conveni | No Comments

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma ha signat avui un conveni de col·laboració amb la CAM Caja Mediterráneo per potenciar les accions destinades a enfortir el teixit econòmic i empresarial del barri de Camp Redó i unir esforços envers la reactivació social i econòmica a la barriada.

A l’acte de la firma, que ha tengut lloc a les 12.30 hores a l’Ajuntament han assistit Magdalena Palou, regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma, i José Francisco Ibáñez Llompart, director regional  CCAA nord-Balears de la CAM.

Ambdós han coincidit en valorar de forma molt positiva la línia de col·laboració iniciada avui, ja que, han assegurat, reforça el recolzament a l’empresariat i a la gent emprenedora que hi ha al barri i posa al seu abast noves oportunitats de rebre un assessorament especialitzat que permeti consolidar i/o augmentar la competitivitat de les empreses i la presència d’emprenedors al Camp Redó.

Amb aquest acord, ambdues institucions es comprometen a col·laborar en tot un seguit de línees d’acció, entre les quals destaquen les adreçades a assessorar les petites i mitjanes empreses sobre els plans de millora de la competitivitat, així com a la cooperació mútua en les activitats de dinamització empresarial i de promoció de la Societat de la Informació que dugui a terme el Consorci Riba.

Així mateix, el conveni preveu l’estudi d’una línia d’actuació amb vista a la concessió de microcrèdits, amb condicions preferents i per part de la CAM, a aquells empresaris i empresàries, els projectes dels quals duguin l’aval dels tècnics del Consorci Riba.

L’acord s’emmarca, per una banda, dins els objectius del Consorci Riba de promoure la dinamització social, econòmica i laboral de la barriada del Camp Redó, i d’una altra, dins les finalitats de la CAM de donar suport a accions de caire cultural i social.

Untitled [1] from Iniciativa Urbana Camp Redó [2] on Vimeo [3].

Informació relacionada:

  1. Firma Conveni amb MicroBank [4] Avui divendres 20 de novembre de 2009 s’ha firmat un...
  2. Conveni amb Caixa Rural de Balears [5] El Consorci RIBA ha firmat un conveni amb la Caixa...
  3. Condicions del conveni amb Microbank [6] Condicions econòmiques de les línies de microcrèdits socials i financers....

Article printed from Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013: http://www.urbancampredo.com

URL to article: http://www.urbancampredo.com/?p=2618

URLs in this post:

[1] Untitled: http://vimeo.com/13731168

[2] Iniciativa Urbana Camp Redó: http://vimeo.com/urbancampredo

[3] Vimeo: http://vimeo.com

[4] Firma Conveni amb MicroBank: http://www.urbancampredo.com/?p=681

[5] Conveni amb Caixa Rural de Balears: http://www.urbancampredo.com/?p=745

[6] Condicions del conveni amb Microbank: http://www.urbancampredo.com/?p=700

Copyright © 2009 Iniciativa Urbana Camp Redó. All rights reserved.