- Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013 - http://www.urbancampredo.com -

L’equip de Foment de la innovació i de la societat de la informació col·labora en la formació del professorat de l’IES Son Pacs

Posted By economiclaboral On 11 setembre 2009 @ 9:47 In Educació | No Comments

Avui arriben els alumnes i les alumnes a les aules de l’IES Son Pacs, però l’equip del professorat ja fa dies que ronda pel centre preparant el nou curs acadèmic. Entre d’altres coses, un grup de quinze professores i professors s’han volgut introduir en el maneig d’una plataforma d’aprenentatge virtual coneguda com a Moodle. L’equip de FISI ha dissenyat dotze hores de formació que han servit a molts dels participants per prendre un primer contacte amb l’eina que permet la creació i la gestió d’aules virtuals.

[nggallery id=5]

Moodle és una aplicació de programari lliure que possibilita la creació, gestió i seguiment d’espais d’aprenentatge virtual. Són molts els usos que se li poden donar, però dins la formació reglada (a l’IES Son Pacs s’hi imparteix la ESO, el Batxillerat i diversos cicles formatius) s’utilitza fonamentalment per les seves possibilitats de facilitar la documentació del curs als estudiants, oferir recursos addicionals i, en alguns casos, mediatitzar algunes activitats.

Després d’aquestes primeres sessions, hem oferit a les professores i professors interessats la opció d’establir algunes sessions de tutoria per a poder resoldre els dubtes i reptes que es plantegin en la pràctica durant aquest nou curs acadèmic.


Article printed from Iniciativa Urbana Camp Redó 2007-2013: http://www.urbancampredo.com

URL to article: http://www.urbancampredo.com/?p=425

Copyright © 2009 Iniciativa Urbana Camp Redó. All rights reserved.