// Estàs llegint...

General

Oficina d'informació al carrer

El mes de juny de 2008 s’inaugurà l’espai físic de l’oficina d’informació on es poden atendre i donar resposta a les demandes d’informació que realitza la població, entitats i serveis de Camp Redó.

Si bé la ubicació física (c. de Lluís Alemany i Pujol núm. 10) de l’oficina està dins el territori d’intervenció i per tant propera a la població, a molta gent li costa arribar-hi a no ser que tingui alguna gestió concreta a fer, actualment relacionada amb el projecte de reallotjament.

A l’actualitat des dels altres projectes marcs, participació entitats-serveis-regidories, població en risc/exclusió social, processos comunitaris i convivència s’han iniciat actuacions que la població en general desconeix.

Per altra banda des dels programes d’habitatge, el de foment de la societat de la informació i el de desenvolupament econòmic i suport a l’ocupació, han iniciat o iniciaran en breu  actuacions dirigides a la població que a l’actualitat també son desconegudes.

El programa d’integració social i igualtat d’oportunitats planteja com a actuació del projecte marc informació/orientació l’atenció directa i propera a totes les demandes de la població resident, entitats i serveis.

p4221935
És amb aquest sentit de propera que plantegem l’actuació de l’Oficina al Carrer amb els següents objectius:

  1. Augmentar la presencia del servei d’informació al barri de forma que sigui propera als veïns de Camp Redó.
  2. Informar de les actuacions que ja es duen a terme des dels programes/projectes d’habitatge, participació entitats-serveis-regidories, població en risc/exclusió social, processos comunitaris i convivència.
  3. Informar de les actuacions previstes dels programes de foment de la societat de la informació i el de desenvolupament econòmic i suport a l’ocupació.
  4. Recollir demandes i propostes d’actuacions per part de la població, entitats i serveis del barri.
  5. Captar persones, entitats, serveis que pel seu interès, situació socioeconòmica, representativitat al barri, etc… pugui ser susceptible de participar/col·laborar en alguna de les actuacions previstes al Pla de Rehabilitació Integral de Camp Redó.

Així doncs des del 20 d’abril muntem una carpa informativa els dimarts i dijous de 17 a 19 hores i els dimecres de 11 a 13 hores a la plaça ubicada davant el mercat de Camp Redó (C/ Cotlliure 23) on hi podreu trobar la informació relacionada amb les actuacions del Pla de Rehabilitació Integral del Camp Redó.

p4221943bis p4221945-bis

Discusió

Sense comentaris per “Oficina d'informació al carrer”

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Hemeroteca