// Estàs llegint...

General

Apunta’t a la campanya gratuïta de bosses ecològiques

Amb l’objectiu de contribuir a la dinamització econòmica des Camp Redó, fomentant la compra als negocis d’aquesta zona, i amb la intenció també de contribuir a la protecció del medi ambient, des del Consorci volem dur a terme una iniciativa el mes de novembre.

Aquesta iniciativa consistirà a distribuir, de forma gratuïta, entre les empreses des Camp Redó que se sumin a la campanya que us proposam, unes bosses de teixit ecològic. El nombre està per determinar en funció del d’empreses que se sumin a la iniciativa.

Aquesta campanya tindrà un principi i una fi determinats; previsiblement durarà dues setmanes dins el mes de novembre i, com ja hem esmentat, té l’objectiu de fidelitzar la clientela i atreure nous clients, a més de fomentar la supressió de les bosses de plàstic per protegir el medi ambient.

Per sumar-se a aquesta campanya ens ho heu de comunicar, fins dimecres 7 d’octubre de 2009, per telèfon, al 971 919 393/394; per correu electrònic, a iniciatives@districtedigital.es, o directament a la nostra oficina del carrer de Joan d’Àustria, 16.

Informació relacionada:

 1. Campaña “Compra i Recicla al Camp Redó” El próximo día 16 de noviembre, empezará en el barrio...
 2. Convocatòria de ajudes per comerços i empreses La Conselleria de Comerç, Industria i Energia ha publicat el...
 3. Participació Nadal Les associacions empresarials de Camp Redó, en concret l’Associació del...

Discusió

3 comentaris per “Apunta’t a la campanya gratuïta de bosses ecològiques”

 1. Hola,

  Les bosses només són per les empreses? i els ciutadans de Camp Redó??
  I com ho he de fer jo que no soc cap empresa per poder tenir la meva bossa ecològica??

  Posted by Joan | octubre 5, 2009, 14:26
 2. Molt senzill… Només has de comprar a qualsevol de les empreses del Camp Redó adherides a la campanya… Aquestes s’identificaran amb una ferratina a l’entrada… Aquesta campanya durarà 15 dies, previsiblement els darrers del mes de novembre, o fins finalització d’existències… Gràcies pel comentari

  Posted by Xesca | octubre 6, 2009, 10:19
 3. [...] Campanya gratuïta de bosses ecològiques. [...]

  Posted by Consorci Riba | Novetats del Consorci al barri de Camp Redó | novembre 6, 2009, 8:14

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

abril 2021
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Hemeroteca