europaFEDER

FEDER from Iniciativa Urbana Camp Redó on Vimeo.


europaFEDER

FEDER from Iniciativa Urbana Camp Redó on Vimeo.

FEDER: Fons Europeu de Desenvolupament Regional

FEDER: Fondo Europeo de Desarrollo Regional

La despesa relacionada amb aquesta pàgina web i les activitats que es descriuen als articles, fotografies i vídeos que hi apareixen podrà ser subvencionada pel fons FEDER al marc de la Iniciativa Comunitària URBAN i del Programa d’Iniciativa Urbana Palma – CAMP REDÓ.

El gasto relacionado con esta página web y las actividades que se describen en los artículos, fotografías y vídeos que aparecen podrá ser subvencionada por el fondo FEDER al marco de la Iniciativa Comunitaria URBAN y del Programa de Iniciativa Urbana Palma – CAMP REDÓ.

Corea
El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) és un instrument financer de la Comissió Europea la finalitat de la qual és l’ajuda per al desenvolupament econòmic de les regions deprimides de la Unió Europea. Aquests fons són subvencions a fons perdut, sent gestionats directament per les administracions públiques (central, autonòmica i local) tenint cadascuna d’elles un contingent de fons assignat a priori per a realitzar projectes en la zona.

El Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) es un instrumento financiero de la Comisión Europea la finalidad de la cual es la ayuda para el desarrollo económico de las regiones deprimidas de la Unión Europea. Estos fondos son subvenciones a fondo perdido, siendo gestionados directamente por las administraciones públicas (central, autonómica y local) teniendo cada una de ellas un contingente de fondo asignado a priori para realizar proyectos en la zona.

FEDER suposa la partida més gran dintre del pressupost de la UE, afectant a àrees de desenvolupament com els transports, les tecnologies de la comunicació, l’energia, el medi ambient, la investigació i la innovació, les infraestructures socials, la formació, la rehabilitació urbana i la reconversió industrial, el desenvolupament rural, la pesca, i fins i tot el turisme i la cultura.

FEDER supone la partida más grande dentro del presupuesto de la UE, afectando a áreas de desarrollo como los transportes, las tecnologías de la comunicación, la energía, el medio ambiente, la investigación y la innovación, las infraestructuras sociales, la formación, la rehabilitación urbana y la reconversión industrial, el desarrollo rural, la pesca, e incluso el turismo y la cultura.

Les accions finançables han d’estar incloses dintre dels Programes Operatius Regionals que cada estat elabora seguint els Marcs Comunitaris de Suport aprovats. Les empreses, organitzacions i particulars per tant, no tenen accés directe a FEDER, sinó a través dels diferents projectes i actuacions que realitzen les administracions públiques

Las acciones financiables han de estar incluidas dentro de los Programas Operativos Regionales que cada estado elabora siguiendo los Marcos Comunitarios de Apoyo aprobados. Las empresas, organizaciones y particulares por lo tanto, no tienen acceso directo a FEDER, sino a través de los diferentes proyectos y actuaciones que realizan las administraciones públicas

Els recursos d’aquests fons estructurals europeus serveixen principalment per a cofinançar:

  • Ajudes directes a les inversions realitzades en les empreses (en particular les PYME) pera crear ocupacions sostenibles.
  • Infraestructures vinculades especialment a la investigació i la innovació, a les telecomunicacions, al medi ambient, a l’energia i el transport.
  • Instruments financers (fons de capital risc, fons de desenvolupament local, etc.) per a donar suport el desenvolupament regional i local i afavorir la cooperació entre les ciutats i les regions.
  • Mesures d’assistència tècnica.

Los recursos de estos fondos estructurales europeos sirven principalmente para cofinanciar:

  • Ayudas directas a las inversiones realizadas en las empresas (en particular las PYME) para crear ocupaciones sostenibles.
  • Infraestructuras vinculadas especialmente a la investigación y la innovación, a las telecomunicaciones, al medio ambiente, a la energía y el transporte.
  • Instrumentos financieros (fondos de capital riesgo, fondos de desarrollo local, etc.) para apoyar el desarrollo regional y local y favorecer la cooperación entre las ciudades y las regiones.
  • Medidas de asistencia técnica.

Descobreix

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Hemeroteca