// Estàs llegint...

General

El Consorci Riba i quatre entitats empresarials i de treball autònom de les Illes acorden promoure la revitalització social i econòmica del Camp Redó

Generar noves activitats per a la creació de llocs de feina a la barriada i facilitar l’accés al mercat laboral figuren entre els objectius del conveni signat avui.

El Consorci Riba de la Regidoria d’Habitatge del Ajuntament de Palma i responsables de l’Associació d’Empreses Laborals de les Illes Balears (AELIB), l’Associació de Professionals i Treballadors Autònoms de les Illes Balears (APTA), l’Associació de Treballadores Autònomes i Emprenedores de les Illes Balears (ATABAL),i la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB), han signat avui un conveni de col·laboració, en virtut del qual aquestes cinc entitats es comprometen a establir línies de cooperació permanent adreçades a enfortir el teixit econòmic existent al Camp Redó, com també a generar noves activitats per a la creació de llocs de feina i a facilitar l’accés al mercat laboral de les persones de la zona.

conveni_240310

En concret, aquestes organitzacions es comprometen a col·laborar en l’adopció de mesures dins els vuit àmbits d’actuació següents:

  1. promoure l’autoocupació com a una alternativa vàlida de feina
  2. fomentar la creació de noves empreses a la zona
  3. fomentar l’economia social i el cooperativisme
  4. propiciar l’establiment de projectes empresarials que donin valor afegit a la zona
  5. augmentar la competitivitat de les empreses existents a la zona
  6. informar dels ajuts, de les subvencions, de les normatives, de la legislació, de la formació, etc. que siguin d’interès per a les empreses i les persones emprenedores
  7. connectar les empreses de la zona amb les institucions empresarials més importants i establir una xarxa informativa eficaç entre els diferents agents locals
  8. fomentar l’associacionisme territorial a través de la sensibilització mitjançant espais de trobada per a les empreses de la zona

El conveni ha estat signat avui per Magdalena Palou, regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma, Cristina Canet, gerent d’AELIB, Jaume Sitjar, president d’APTA, Rafaela Tur, presidenta d’ATABAL, i Antoni Vicens, president de UCTAIB.

La regidora ha recordat que “aquest conveni s’emmarca dins la intensa actuació del Consorci Riba de rehabilitació del Camp Redó i que serà molt positiu per la barriada”.

Per la seva banda, el president d’APTA, Jaume Sitjar, ha dit que “si volem sortir de la crisi avui és a base de que els emprenedors puguin anar endavant i es puguin constituir, en el cas nostra, com a autònoms; i és molt positiu que l’Ajuntament, mitjanç el Consorci Riba, ajudi de qualque manera aquets projectes, que vagin endavant”.

Antoni Vicens Massot, president d’UCTAIB, confia en que amb aquest conveni es puguin aprofitar r els ciutadans de Palma, principalment del Camp Redó i que les cooperatives se coneguin més de cada vegada.

Video Firma conveni Consorci RIBA amb entitats laborals

europaFEDERLes activitats derivades d’aquest conveni podrien ser finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Discusió

Sense comentaris per “El Consorci Riba i quatre entitats empresarials i de treball autònom de les Illes acorden promoure la revitalització social i econòmica del Camp Redó”

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hemeroteca