// Estàs llegint...

asides

Aprender a llegir i a esciure: formació bàsica a Infant Pagà

L’oficina d’Infant Pagà s’està convertint en un nou referent del servei d’orientació laboral del Consorci RIBA. Allà s’estan realitzant les entrevistes per aquelles persones que viuen als habitatges i també formació bàsica amb la intenció de reforçar aspectes molt bàsics en la societat d’avui.

Abecedari

Un taller per aprendre a llegir i escriure i un altre de conversa en castellà donen recursos per afrontar millor els reptes del mercat de treball en una societat que cada dia dóna més importància a la informació.

A les primeres sessions del taller de lectura i escriptura han assistit tres persones, amb punts de partida diferents. La proposta metodològica que se’ls fa és treballar sobre els seus punts dèbils  a partir de situacions i documents reals i, de moment, la resposta és molt positiva.

Cartes de presentació, currículum, factures, contractes, llista de la compra, descripcions, totes aquestes són situacions reals a partir de les que s’articulen les diferents sessions.

Si coneixes alguna persona que, a més de residir a la zona Urbana, llegeixi amb dificultat o necessiti esciure millor, facilita-li l’horari dels tallers: dilluns i dimecres, entre les 11 i les 13h al carrer d’Infant Pagà, núm. 25 A baixos.

També pots inscriure’t o inscriure una altra persona via aquest formulari (clic per accedir).

Discusió

Sense comentaris per “Aprender a llegir i a esciure: formació bàsica a Infant Pagà”

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Hemeroteca