// Estàs llegint...

video

La neteja de dia 29 de maig en imatges.

Com ja comentarem el seu dia la diada de neteja d’aquest dia fou un èxit.
Vos fem arribar un resum amb imatges.
Esperem vos agradi.

Sin título-1

Aquest projecte esta cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Discusió

1 comentari per “La neteja de dia 29 de maig en imatges.”

  1. Val molt bé molt bonic tot això, però i el problema que hi ha al parc, que està en CARRETERA VALLDEMOSSA 13?
    S’assequi molts passen veuen el problema i segueixen, reconec que són la majoria malalts, però malalts perquè els dóna la real gana. Que no només porten amb ells, la seva malaltia i gran falta d’higiene i poca o nul urbanitat.
    S’han apoderat de parc, que en teoria és per que juguin els menors, i puguin prendre l’aire lliure la gent gran, si tenir estar pendents en tot moment de no trepitjar, un vidre d’ampolla de cervesa, ni trepitjar o ficar-se en un bassal d’orins, o bé simplement de trepitjar a algun que l’alcohol li ha deixat en els braços de Morfeo, al centre dels esglaons.
    No vull dir que calgui fer el mateix que han fet amb els coloms i els seus colomins. Però que a les 10 de la nit se’t orinin dins del porta si no ha quedat ben tancat, o bé a la mateixa porta i en sortir pegues relliscada, ia més es riuen d’un.
    Si fas una trucada al servei d’ORDRE = POLICIA LOCAL, et diuen ara va una unitat, entengui’s bé “ UNITAT”és a dir un agent el qual ve quan pot, normalment triguen uns 55 minuts temps que tenen aquestes persones per desfer-se d’ mitjà. I si queda algun, només poden identificar i santes pasqües. No l’hi podrien dur a Ca l’Ardiaca, bé se sap que no hi caben però tenen terreny per edificar i els podrien posar a treballar a ells mateixos.
    En fi que La presidenta del Consell, Francina Armengol i el Concello de Benestar Social, s’assabentin i es facin menys fotos, que amb el Milió, bé gairebé dos que s’han gastat en ella CREC QUE PODRIA HAVER FET MAS. És més tinc una altra idea, per aconseguir € us. En lloc de donar la roba a rentar fora (ME ES), la lavasen allà mateix les màquines de segona mà les trobaran i noves segur que els farien un bon descompte.
    Bé que m’estic desviat de per on anava, és a dir LA NETEJA DEL susdit PARC i el mal servei de vigilància. I per això pregunto, si hi ha mitja finca que és una comissaria de policia, perquè no la posen en funcionament, o només la van fer per cobrar el PLA “ E”que volia dir això m’ho porto, Això ho deixo, saben que van tirar les escales interiors i les van tornar a reconstruir igual. Res millor callo i que sigui el que els polítics Agnòstic com s’anomenen. Elles mateixes. Vulguin.
    Salut a tots i bones festes

    Posted by PepXicu | juliol 6, 2010, 20:28

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hemeroteca