// Estàs llegint...

conveni

El Consorici Riba firma un conveni amb la CAM

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma ha signat avui un conveni de col·laboració amb la CAM Caja Mediterráneo per potenciar les accions destinades a enfortir el teixit econòmic i empresarial del barri de Camp Redó i unir esforços envers la reactivació social i econòmica a la barriada.

A l’acte de la firma, que ha tengut lloc a les 12.30 hores a l’Ajuntament han assistit Magdalena Palou, regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma, i José Francisco Ibáñez Llompart, director regional  CCAA nord-Balears de la CAM.

Ambdós han coincidit en valorar de forma molt positiva la línia de col·laboració iniciada avui, ja que, han assegurat, reforça el recolzament a l’empresariat i a la gent emprenedora que hi ha al barri i posa al seu abast noves oportunitats de rebre un assessorament especialitzat que permeti consolidar i/o augmentar la competitivitat de les empreses i la presència d’emprenedors al Camp Redó.

Amb aquest acord, ambdues institucions es comprometen a col·laborar en tot un seguit de línees d’acció, entre les quals destaquen les adreçades a assessorar les petites i mitjanes empreses sobre els plans de millora de la competitivitat, així com a la cooperació mútua en les activitats de dinamització empresarial i de promoció de la Societat de la Informació que dugui a terme el Consorci Riba.

Així mateix, el conveni preveu l’estudi d’una línia d’actuació amb vista a la concessió de microcrèdits, amb condicions preferents i per part de la CAM, a aquells empresaris i empresàries, els projectes dels quals duguin l’aval dels tècnics del Consorci Riba.

L’acord s’emmarca, per una banda, dins els objectius del Consorci Riba de promoure la dinamització social, econòmica i laboral de la barriada del Camp Redó, i d’una altra, dins les finalitats de la CAM de donar suport a accions de caire cultural i social.

Untitled from Iniciativa Urbana Camp Redó on Vimeo.

Informació relacionada:

  1. Firma Conveni amb MicroBank Avui divendres 20 de novembre de 2009 s’ha firmat un...
  2. Conveni amb Caixa Rural de Balears El Consorci RIBA ha firmat un conveni amb la Caixa...
  3. Condicions del conveni amb Microbank Condicions econòmiques de les línies de microcrèdits socials i financers....

Discusió

Sense comentaris per “El Consorici Riba firma un conveni amb la CAM”

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

octubre 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hemeroteca