// Estàs llegint...

asides

Una xerrada policial sobre la inseguretat ciutadana centra la II Trobada de presidents de comunitats.

Aquests encontres esdevenen un espai de comunicació permanent i directa per expressar les necessitats veïnals i formular les propostes de solució

La xerrada sobre els problemes d’inseguretat ciutadana que pronunciaren el passat 24 d’agost dos membres dels cossos de seguretat, un de la Policia Local de Palma i un altre de la Policia Nacional, centrà la II Trobada de presidents de comunitats de Veïns dels habitatges social de Camp Redó, organitzada pel Consorci Riba de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma i a la qual assistiren una trentena de residents.

L’organització d’aquestes trobades periòdiques, que s’emmarquen dins el programa “Fent Comunitats” impulsat pel Consorci Riba al Camp Redó, té per objecte promoure l’intercanvi d’idees, experiències i propostes que permetin millorar la convivència a la barriada, així com fomentar la relació veïnal i crear un espai de comunicació permanent on es pugui escoltar les necessitats dels residents i formular les propostes per donar-les la resposta adient.

L’idea de convidar a representants de les policies Nacional i Local per fer una xerrada sobre allò que cal fer davant els diversos problemes d’inseguretat ciutadana que es puguin presentar, sorgí de l’estudi que va fer el Consorci Riba per conèixer quines eren les necessitats i les demandes principals dels representants veïnals del Camp Redó, entre les quals figurava la reclamació d’una major presència policial. L’estudi va ser objecte d’anàlisi a la I Trobada de presidents de comunitats celebrada el mes de juny.

La xerrada va esdevenir una oportunitat excel.lent perquè els representants de les comunitats de veïns poguessin mantenir un contacte molt directe amb membres dels cossos de seguretat i formular-los totes les dubtes i consultes que consideraren oportú a fer.

Aquestes trobades formen part del programa “Fent comunitats” impulsat pel Consorci Riba no només per fomentar el diàleg i prevenir i/ o contribuir a resoldre els conflictes que puguin sorgir entre veïnats, sinó també per promoure el coneixement mutu i la convivència pacífica entre les persones que habiten a la barriada i per contribuir a estructurar un moviment ciutadà participatiu i actiu.

Sin título-1

Aquest projecte esta cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Informació relacionada:

 1. II Trobada de presidents Per tal de donar resposta a les demandes expressades...
 2. Diagnòstic de les comunitats de veïns/nes dels voltants dels habitatges socials del Camp Redó. El passat mes de juny el projecte fent comunitats organitzà...
 3. III Trobada presidents dels Habitatges Socials El passat 25 d’octubre de 2012 va tenir lloc la...
 4. Prop de 30 veïns de Camp Redó resolen les seves diferències amb la mediació dels tècnics del Consorci Riba Més de 20 veïnats de la barriada de Camp Redó...
 5. Trobada Intercultural El passat dissabte 13 de novembre el departament de serveis...

Discusió

2 comentaris per “Una xerrada policial sobre la inseguretat ciutadana centra la II Trobada de presidents de comunitats.”

 1. [...] A la web de la Iniciativa Urbana hi trobareu més informació! [...]

  Posted by Consorci RIBA | Treball amb comunitats al Camp Redó | setembre 6, 2010, 8:13
 2. Buenas tardes, a los que estamos desplazados por el proyecto del bloque XII en otras zonas de Palma por la renovación de las viviendas y propietarios no se nos informa de estas cosas como lo de presidentes de comunidades y ami me hubiera gustado estar, por favor nos podrian informar cuando se hagan este tipo de reuniones a nosotros ya que si estamos dentro de un proyecto, no es justo que no sepamos nada. Mi tfn. 657 486004 Atte. Victor manuel Blazquez.

  Posted by victor manuel blazquez | setembre 6, 2010, 17:56

Escriu un comentari

↓ Darrers vídeos ↓

→ Visualitza Inauguració del Casal d’Infants i Joves del Camp Redó

juliol 29, 2013

→ Visualitza RIBA participa en unas Jornadas en Madrid

març 26, 2013

→ Visualitza Aprenem i jugam amb Europa

juny 28, 2012

Darrers fotografies

Calendari

juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Hemeroteca